Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Genesis G70

15 вересня в Олімпійському парку Сеула відбулась довгоочікувана прем’єра моделі бізнес класу під назвою G70. За дизайн проекту Genesis G70 відповідав легендарний дизайнер Люк Донкервольке, який зміг створити насправді преміальний екстер’єр, який тільки завдяки зовнішньому вигляду не соромно протиставити європейським седанам D-класу BMW 3-series, Mercedes-benz C-class та Audi A4.

Габаритні розміри нового седану майже такі самі як і у німецьких конкурентів. Довжина G70 дорівнює 4685 мм, ширина і висота - 1850 і 1400 мм, а колісна база простягається на 2835 мм. Витончені лінії екстер’єру підкреслені діодними елементами оптики та обов’язковими атрибутами спортивних автомобілів – довгим капотом та коротким переднім звисом.

Найближчим родичем Genesis G70 є інший корейський седан на ім’я Kia Stinger. Саме від нього новачок отримав задньопривідну платформу та три варіанти моторів. Базовим силовим агрегатом стане четвірка об’ємом 2 літри, яка завдяки турбонагнітачу розвиває 250 к.с. Також цікавим варіантом є 2,2-літровий турбодизель на 200 к.с. та 440 Нм крутного моменту. Топовий двигун має об’єм 3,3 літри та потужність 370 к.с. Кожен з трьох моторів може поєднуватись з повним приводом. В той же час, автоматична коробка перемикання швидкостей входить в базову комплектацію. Найпотужніша модифікація здатна розмінювати першу сотню всього за 4,7 секунд. Автомобіль оснащено всіма можливими системами з безпеки та допомоги водієві у керуванні автомобілем, в тому числі і фірмовою системою  Genesis Active Safety Control. Але не електронні фішки є головними у формуванні іміджу Genesis G70. При замовленні седану Вам доведеться вибирати з десяти варіантів кольорів оздоблення кузова та семи варіантів кольорової гами інтер’єру.  

Потрапляючи в середину Genesis G70 ми опиняємось у царстві розкоші та якості. Без перебільшення салон корейського седану є одним з найякісніших у сегменті середньо розмірних бізнес седанів. В обробці інтер’єру виробник використав натуральну шкіру та алюміній. 8-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи працює з  MirrorLink, Apple CarPlay та Android Auto, тому кожен зможе налаштувати свій смартфон в залежності від програмного забезпечення, встановленого на Ваш гаджет.

На борту автомобіля встановлено систему синтетичного звуку двигуна Active Sound Design, яка відповідає за створення незабутньої атмосфери автоспорту. Також, доступна функція помічника руху Highway Driving Assist, дев’ять подушок безпеки, активний капот та камера кругового огляду.

За попередньою інформацією в Україні поява Genesis G70 запланована на початок 2018 року…

 

06.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Genesis G70

Політика конфіденційності